Please enable JS

Aktualitások

img

Aktuális, havi akcióink

Október hónapban az alábbi bútorlap akciók érhetők el a kínálatunkban a készlet erejéig!
TOVÁBB
img

Bútorlap szabászati határidő

Vállalási határidőnk jelenleg kb. 6-7 munkanap. (raktári termékekre).
TOVÁBB
img

Asztalos Szakmai Nap - 2019. 09. 20.

2019. 09. 20-án ismét házi vásárt, Asztalos Szakmai Napot tartunk. A szervezőkön kívül 14 kiállító cég várja az érdeklődőket, akik legújabb termékeiket mutatják be, valamint technikai információval, szakmai válaszokkal segítik látogatóinkat. Az italokról a Dobos Pub gondoskodik és szarvasmarha pörkölttel várjuk vendégeinket. A részvételhez REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. Kérünk minden érdeklődőt, hogy a tovább gombra kattintva, követve az útmutatást, regisztráljon. Köszönjük. Szeretettel várunk minden szakmai érdeklődőt!
TOVÁBB
img

Lapszabászat megrendelése

Újdonság: Lapszabászati megrendeléseket már online is tudunk fogadni!
TOVÁBB
img

OSB-lapok kiemelkedő választékban, kedvező áron!

Győr és vonzáskörzetében a legnagyobb választékkal, és árukészlettel!
TOVÁBB
img

Akryl bútorlap ajánlatok

Raktári kínálat: fehér, és elefántcsont, és további 10 dekor megrendelésre!
TOVÁBB
img

Kronodesign Szakmai Nap beszámoló

Nagy öröm számunkra, hogy egy kellemes délelőttöt tölthettünk együtt - a Kronodesign Szakmai Napunk remekül sikerült! Köszönjük előadóink szakmai prezentációját és vendégeink részvételét. Bízunk benne, hogy mindenki hasznos információval tért haza!
TOVÁBB
img

Kronodesign Szakmai Nap

Bemutatjuk a következő évek trendjeit előremutató Kronodesign bútorlap és munkapult kollekció felépítését (Global Collection 2018-2022), valamint a Leitz és Lignomat újdonságait. Egy szakmai délelőtt bútorstúdió vezetők, asztalosok, belsőépítészek és lakberendezők számára.
TOVÁBB
img

KIFUTÓ TERMÉKEK KEDVEZMÉNYES ÁRON

Készletkisöprés, illetve dekorváltás miatti leárazások. A kedvezményes árak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Kérjük mindig érdeklődjön az aktuális raktári készletmennyiségről.
TOVÁBB