Please enable JS

Aktualitások

img

Rendkívüli közlemény

Tisztelt Ügyfelünk! A Somy Kft. a koranavírus járvány további terjedésének megelőzése érdekében az alábbiakat kéri Öntől >>>
TOVÁBB
img

Lapszabászat: határidő, megrendelés, információ

Újdonság: Lapszabászati megrendeléseket már online is tudunk fogadni!
TOVÁBB
img

Újra kapható TŰZIFA

Ajánljuk figyelmébe: a Somy Kft kínálatában újra elérhető szezonálisan körhálós TŰZIFA. Részletek a tovább gombra kattintva.
TOVÁBB
img

Novembertől már padlókínálattal is várjuk partnereinket!

ÚJ ‼️ ÚJ ‼️ ÚJ ‼️ Bővítjük termékpalettánkat, így mostantól széles padlókínálattal is várjuk partnereinket, vásárlóinkat! Novemberben bevezető akcióval is készülünk, részletek hamarosan.
TOVÁBB
img

OSB-lapok kiemelkedő választékban akciós árakon!

Vásároljon Győr és térsége legnagyobb OSB kereskedőjétől! Garantáltan olcsó OSB árak, állandó akciók, méretre vágás. Valamennyi vastagság folyamatosan megtalálható raktárkészletünkön. Kedvezményes OSB árak november hónapban >>>
TOVÁBB
img

Aktuális akcióink

Aktuális akcióinkról a TOVÁBB gombra kattintva tájékozódhat.
TOVÁBB
img

Lapszabászati akció

Október hónapban a lapszabászati munkadíjból 50% kedvezményt adunk. További részletek és feltételek >>>
TOVÁBB
img

Aktuális árjegyzékünk megjelent

Értesítjük Partnereinket, hogy 2020. szeptember 6-tól új árjegyzék jelent meg. A tovább gombra kattintva megtekinthető, letölthető.
TOVÁBB
img

Aktuális akcióink szeptemberben

Szeptember hónapban kiterjesztett termékakció indul, így nemcsak bútorlap, hanem munkapult, hátfallemez és natúr forgácslap is bekerült az akcióba. Az akció a kínálat erejéig, szeptember hónapban érhető el a kihirdetett feltételek mellett.
TOVÁBB
img

Új kreatív eszközök a Kronodesign® mobil alkalmazásban

A Kronodesign® mobil alkalmazás egy belsőépítészeknek, lakberendezőknek, bútoripari szakembereknek, illetve az új ötletek és megoldások iránt érdeklődő lelkes amatőröknek szóló tökéletes digitális és kreatív eszköz, mely a legfrissebb verzióval mindig kéznél van és a legfrissebb megoldásokat kínálja felhasználóinak!
TOVÁBB
img

Augusztusi leállás

Üzletünk augusztus 15-23. között zárva tart, nyitás 2020. augusztus 24., reggel 7.00 óra. Megértésüket köszönjük!
TOVÁBB
img

Kompakt fóliás termékek akcióban

Augusztusi akciónk keretében a KOMPAKT kategóriába tartozó Nettfront fóliás frontok kedvező áron elérhetők. Az akció a K33/R3 marásmintára, valamint a "kompakt" kategóriába tartozó színekre vonatkozik.
TOVÁBB
img

Kronospan POSTFORMING MUNKALAPOK

Standard munkapult kollekciónk 48-féle designt tartalmaz enyhén lekerekített U profilú munkalapokkal, valamint két szélén lekerekített U-U profil kialakítású asztallapokkal.
TOVÁBB
img

Kronospan Stratégia Partner

A Somy Kft. évek óta a Kronospan elkötelezett stratégia partnere. A Kronospan piaci jelenléte igen jelentős, a világ 125 országában, 42 gyárában állít elő lap-lemez termékeket, éves szinten több lapanyagot készít a piacra,mint a világ többi forgácslap gyára összesen. Ezek a számok is mutatják: erős, megbízható és a folyamatos ellátást biztosító partnerünk van. Örömünkre szolgál, hogy már elérhető nálunk is a Kronodesign Trends 20/21 új színeinek és felületi struktúráinak katalógusa, ajánljuk figyelmébe.
TOVÁBB
img

Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció

A legújabb Trends 20/21 kollekció sorozat izgalmas új mintákat kínál, mely a 2018 Global Collection kiegészítése.Több új karakter fedezhető fel a dekorokban, mely négy európai nagyváros pezsgő hangulatát próbálja megidézni. Mindezt egyre realisztikusabb textúrákkal és felületekkel. A kollekció darabjait hamarosan személyesen is megismerheti szakmai napunk keretében.
TOVÁBB
img

Akril lapok már 5 féle színben, matt és fényes felülettel

Kronodesign Akril lapok 5 féle színben, fényes és szupermatt felülettel A táblák kitűnő vegyszerállósággal, magas UV ellenálló képességgel, valamint védőfóliával rendelkeznek, ami a feldolgozás alatt megóvja a felületet.
TOVÁBB
img

Februártól elérhetők a Kronodesign alumínium borítású lapjai

FEBRUÁRTÓL elérhetővé válnak a Kronodesign valódi alumínium borítású lapjai, melyek egy esztétikailag erős, tartós és egyedi megjelenést képviselnek a piacon, mindezzel a luxus érzetét is keltve. A Kronodesign szálcsiszolt borítású lapok 3 színben kaphatók: inox, arany és bronz színekben.
TOVÁBB
img

Áruátvételi tudnivalók

Kérjük, hogy az elkészített, szabott bútorlapokat, munkalapokat 3 napon belül elszállítani szíveskedjenek! 5 munkanap felett tárolási díjat számítunk fel, melynek összege napi 635 Ft. Megértésüket köszönjük!
TOVÁBB
img

Áruátvételi időpontok

A lapszabászati megrendelések átvételére a vállalási határidő napján (valamint ezt követő napokon) 14.00-16.15 között van lehetőség. Köszönjük megértésüket!
TOVÁBB
img

Új Hranipex Kontaktragasztó

Ajánljuk figyelmébe a Hranipex új Hranifix kontaktragasztó Smart aerosolt, mely nem igényel préselést, azonnal ragad. Magas, 30%-os szilárdanyag-tartalom jellemzi, könnyen kezelhető, vízálló. Most bevezető áron érhető el.
TOVÁBB
img

VÁLTOZÁS a lapszabászati szolgáltatásunkban.

2020 január 1-től vátozás lép életbe lapszabászati szolgáltatásunkban. Kérjük a Tovább gombra kattintva tájékozódjon, köszönjük.
TOVÁBB
img

Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció

A Kronospan ma mutatja be Poszonyban a Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció legújabb dekorjait, melyet mi is izgatottan várunk :) Mi sem hagyjuk ki az eseményt, személyesen ismerkedünk meg az új színekkel és felületekkel, és igyekszünk minél hamarabb elérhetővé tenni számotokra is!
TOVÁBB
img

ASZTALOS SZAKMAI NAP ÉS HÁZI VÁSÁR

A kifogástalan őszi napon szép számban érkeztek a látogatók a Somy Kft. valamint a Bors és Horváth Kft. által szeptember 20-án, péntekre megszervezett harmadik házi vásárra és szakmai napra.
TOVÁBB
img

Asztalos Szakmai Nap - 2019. 09. 20.

2019. 09. 20-án ismét házi vásárt, Asztalos Szakmai Napot tartunk. A szervezőkön kívül 14 kiállító cég várja az érdeklődőket, akik legújabb termékeiket mutatják be, valamint technikai információval, szakmai válaszokkal segítik látogatóinkat. Az italokról a Dobos Pub gondoskodik és szarvasmarha pörkölttel várjuk vendégeinket. A részvételhez REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. Kérünk minden érdeklődőt, hogy a tovább gombra kattintva, követve az útmutatást, regisztráljon. Köszönjük. Szeretettel várunk minden szakmai érdeklődőt!
TOVÁBB
img

Kronodesign Szakmai Nap beszámoló

Nagy öröm számunkra, hogy egy kellemes délelőttöt tölthettünk együtt - a Kronodesign Szakmai Napunk remekül sikerült! Köszönjük előadóink szakmai prezentációját és vendégeink részvételét. Bízunk benne, hogy mindenki hasznos információval tért haza!
TOVÁBB
img

Kronodesign Szakmai Nap

Bemutatjuk a következő évek trendjeit előremutató Kronodesign bútorlap és munkapult kollekció felépítését (Global Collection 2018-2022), valamint a Leitz és Lignomat újdonságait. Egy szakmai délelőtt bútorstúdió vezetők, asztalosok, belsőépítészek és lakberendezők számára.
TOVÁBB
img

KIFUTÓ TERMÉKEK KEDVEZMÉNYES ÁRON

Készletkisöprés, illetve dekorváltás miatti leárazások. A kedvezményes árak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Kérjük mindig érdeklődjön az aktuális raktári készletmennyiségről.
TOVÁBB