Please enable JS

Aktualitások

img

Rendelési feltételek változása

Tisztelt Lakossági Ügyfeleink! 2022. január 01-től változnak a kisebb tételek gyártási feltételei: amennyiben a megrendelés összmennyisége nem éri el a 2 m2-t, úgy egy egyszeri 2000 Ft-os felárat számítunk fel. Megértésüket köszönjük!
TOVÁBB
img

OSB-lapok kiemelkedő választékban akciós árakon!

Vásároljon Győr és térsége legnagyobb OSB kereskedőjétől! Garantáltan olcsó OSB árak, állandó akciók, méretre vágás. Valamennyi vastagság folyamatosan megtalálható raktárkészletünkön. Kedvezményes OSB árak 2021. november 22-től >>>
TOVÁBB
img

HáziVásár 2021. - végre személyesen!

2021. szeptemberében ismét megrendezésre került a Somy Kft. és a Bors és Horváth Kft. HáziVására, melyet – örömünkre - igen nagy érdeklődés követett. Ajánljuk figyelmébe a rendezvényről készült szöveges és képes beszámolónkat.
TOVÁBB
img

Online rendelés - gyors, kedvezményes!

Lapszabászati szolgáltatásunkat online rendeléssel is igénybeveheti. Nem szükséges irodánkba befáradni, nem szükséges excel táblázatot kitölteni, ezentúl online is intézheti bútorlap rendeléseit! A www.korpusline.hu/somy weboldalon keresztül Ön bármikor elküldheti bútorlapszabászati megrendelését!
TOVÁBB
img

Lapszabászat: határidő, megrendelés, információ

Újdonság: Lapszabászati megrendeléseket már online is tudunk fogadni!
TOVÁBB
img

TÁJÉKOZTATÁS

TÁJÉKOZTATÁS Áramszünet miatt az alábbi napokon változik a nyitvatartásunk: Szeptember 4. szombat ZÁRVA Szeptember 9. csütörtök CSAK ÁRUKIADÁS, PÉNZTÁR Szeptember 18. szombat ZÁRVA Megértésüket köszönjük!
TOVÁBB
img

HÁZI VÁSÁR 2021

Szeretettel meghívjuk partnereinket az idén is megrendezésre kerülő szakmai HÁZI VÁSÁR rendezvényünkre, melyet SZEPTEMBER 10-én, pénteken tartunk. Számtalan kiállító, érdekes előadások, finom ételek várhatók, valamint lehetőség arra, hogy szakmai kérdéseit feltegye. A program időtartama 9.30-15.00. Kérjük regisztráljon! FONTOS információ, hogy ezen a napon a RAKTÁRUNK ZÁRVA TART!
TOVÁBB
img

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Szeptember 4-én, szombaton áramszünet miatt ZÁRVA tartunk. Szeptember 11-től ismét NYITVA tartunk szombatonként.
TOVÁBB
img

HÁZI VÁSÁR idén is lesz!

Idén is megrendezésre kerül HÁZI VÁSÁR rendezvényünk, melyet SZEPTEMBER 10-én, pénteken tartunk. Számtalan kiállító, érdekes előadások, finom ételek várhatók, valamint lehetőség arra, hogy szakmai kérdéseit feltegye. A program várható időtartama 9.00-15.00. Kérjük jegyezze fel naptárába.
TOVÁBB
img

Nyári nyitvatartási rendünk

Tisztelt Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyár folyamán szombati nyitvatartásunk módosulhat, illetve augusztusban leállás is várható. A pontos nyitvatartási tájékoztató a TOVÁBB gombra KATTINTVA található >>>
TOVÁBB
img

Munkalap kínálatunk kibővül a TELJES Kronospan kínálatra

2021. június 1-től munkalap kínálatunk kibűvül, elérhetővé válik a Kronospan teljes munkalap kínálata. További információk és dekorkínálat >>>
TOVÁBB
img

30 % kedvezmény - 30. születésnap

Idén ünnepeljük a Somy Kft. 30. születésnapját. Ezen apropóból idén extra kedvezményekkel készülünk partnereink számára. Május 3-tól július 31-ig leadott megrendelésekre a lapszabászati munkadíj árából 30% kedvezményt adunk. Részletek a tovább gombra kattintva >>>
TOVÁBB
img

Szombati nyitvatartásunk május hónapban

Tisztelt Partnereink! Május hónapban az alábbiak szerint vagyunk nyitva szombati napokon, 8.00-12.00 között: május 01. zárva, május 08. nyitva, május 15. nyitva, május 22. zárva, május 29. nyitva.
TOVÁBB
img

Kronospan padlókínálattal is várjuk partnereinket!

Bővítettük termékpalettánkat, így örömmel jelentjük, hogy széles padlókínálattal is várjuk partnereinket, vásárlóinkat! Árlistáért kattintson a tovább gombra, bővebb információ és színkínálat elérhető a Kínálatunk/Laminált padlók menüpontban.
TOVÁBB
img

Otthonfelújítási támogatás, amihez nálunk megtalálja az alapanyagokat!

2021 január 1-től már igényelhető az otthonfelújítási támogatás, amely rendkívül jó lehetőség arra, hogy felújítsa, modernizálja, automatizálja otthonát. Összegyűjtöttünk minden hasznos információt a támogatásról, hogy tájékozott legyen a témába és segítsük a döntésben. Mutatjuk a 2022. december 31-ig igényelhető támogatás részleteit!
TOVÁBB
img

Újra kapható TŰZIFA

Ajánljuk figyelmébe: a Somy Kft kínálatában újra elérhető szezonálisan körhálós TŰZIFA. Részletek a tovább gombra kattintva.
TOVÁBB
img

Szombati munkarendünk áprilisban

Április hónapban 17-én és 24-én zárva tartunk. Megértésüket köszönjük! A további napokon a megszokott nyitvatartásban várjuk partnereinket!
TOVÁBB
img

Aktuális akcióink

Aktuális, ÁPRILIS HÓNAPRA vonatkozó akcióinkról a TOVÁBB gombra kattintva tájékozódhat. Az akció több termékcsoportot is érint.
TOVÁBB
img

Szombaton zárva tartunk

Tisztelt Partnereink! Üzletünk szombaton zárva tart. Megértésüket köszönjük!
TOVÁBB
img

Továbbra is nyitva vagyunk

Nyitvatartásunk partnereink és a lakosság számára is változatlan, hétköznapokon 7.00-16.30 között. Bővebb információ a TOVÁBB gombra kattintva >>>
TOVÁBB
img

Nyitvatartás február 27-én

Február 27-én, szombaton leltár miatt a raktár zárva tart, egész táblás kiszolgálás nem lesz. Ezen a napon a bemutatóterem nyitva lesz, szabott bútorlap átvehető.
TOVÁBB
img

Megnyitottuk bemutatótermünket

Tájékoztatjuk kedves Partereinket, Vásárlóinkat, hogy ismét megnyitottuk bemutatótermünket. Kollégáink az üvegpultnál állnak minden érdeklődő rendelkezésére bármely termékcsoporttal kapcsolatban felmerült kérdés esetén.
TOVÁBB
img

Köszönjük!

Ezúton szeretnénk megköszönni minden partnerünknek és vásárlónknak, hogy idén minket választott! Bízunk benne, hogy jövőre is partnereink között viszontláthatjuk!
TOVÁBB
img

Ünnepi nyitvatartásunk

Tisztelt Vásárlóink! Az év végi munkarendünk alakulásáról a TOVÁBB gombra kattintva tájékozódhat, köszönjük!
TOVÁBB
img

December 12-i nyitvatartás

2020. december 12-én, szombaton (munkanap áthelyezés) a szokásos nyitvatartás szerint 8.00-12.00 között várjuk kedves partnereinket, vásárlóinkat!
TOVÁBB
img

Lapszabászati határidő

Tájékoztatjuk, hogy az év végi megnövekedett kereslet miatt az idei évre nem tudunk további lapszabászati megrendelést felvenni. Megértését köszönjük!
TOVÁBB
img

Rendkívüli közlemény

Tisztelt Ügyfelünk! A Somy Kft. a koranavírus járvány további terjedésének megelőzése érdekében az alábbiakat kéri Öntől >>>
TOVÁBB
img

Új kreatív eszközök a Kronodesign® mobil alkalmazásban

A Kronodesign® mobil alkalmazás egy belsőépítészeknek, lakberendezőknek, bútoripari szakembereknek, illetve az új ötletek és megoldások iránt érdeklődő lelkes amatőröknek szóló tökéletes digitális és kreatív eszköz, mely a legfrissebb verzióval mindig kéznél van és a legfrissebb megoldásokat kínálja felhasználóinak!
TOVÁBB
img

Kompakt fóliás termékek akcióban

Augusztusi akciónk keretében a KOMPAKT kategóriába tartozó Nettfront fóliás frontok kedvező áron elérhetők. Az akció a K33/R3 marásmintára, valamint a "kompakt" kategóriába tartozó színekre vonatkozik.
TOVÁBB
img

Kronospan POSTFORMING MUNKALAPOK

Standard munkapult kollekciónk 48-féle designt tartalmaz enyhén lekerekített U profilú munkalapokkal, valamint két szélén lekerekített U-U profil kialakítású asztallapokkal.
TOVÁBB
img

Kronospan Stratégia Partner

A Somy Kft. évek óta a Kronospan elkötelezett stratégia partnere. A Kronospan piaci jelenléte igen jelentős, a világ 125 országában, 42 gyárában állít elő lap-lemez termékeket, éves szinten több lapanyagot készít a piacra,mint a világ többi forgácslap gyára összesen. Ezek a számok is mutatják: erős, megbízható és a folyamatos ellátást biztosító partnerünk van. Örömünkre szolgál, hogy már elérhető nálunk is a Kronodesign Trends 20/21 új színeinek és felületi struktúráinak katalógusa, ajánljuk figyelmébe.
TOVÁBB
img

Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció

A legújabb Trends 20/21 kollekció sorozat izgalmas új mintákat kínál, mely a 2018 Global Collection kiegészítése.Több új karakter fedezhető fel a dekorokban, mely négy európai nagyváros pezsgő hangulatát próbálja megidézni. Mindezt egyre realisztikusabb textúrákkal és felületekkel. A kollekció darabjait hamarosan személyesen is megismerheti szakmai napunk keretében.
TOVÁBB
img

Akril lapok már 5 féle színben, matt és fényes felülettel

Kronodesign Akril lapok 5 féle színben, fényes és szupermatt felülettel A táblák kitűnő vegyszerállósággal, magas UV ellenálló képességgel, valamint védőfóliával rendelkeznek, ami a feldolgozás alatt megóvja a felületet.
TOVÁBB
img

Februártól elérhetők a Kronodesign alumínium borítású lapjai

FEBRUÁRTÓL elérhetővé válnak a Kronodesign valódi alumínium borítású lapjai, melyek egy esztétikailag erős, tartós és egyedi megjelenést képviselnek a piacon, mindezzel a luxus érzetét is keltve. A Kronodesign szálcsiszolt borítású lapok 3 színben kaphatók: inox, arany és bronz színekben.
TOVÁBB
img

Áruátvételi tudnivalók

Kérjük, hogy az elkészített, szabott bútorlapokat, munkalapokat 3 napon belül elszállítani szíveskedjenek! 5 munkanap felett tárolási díjat számítunk fel, melynek összege napi 635 Ft. Megértésüket köszönjük!
TOVÁBB
img

Áruátvételi időpontok

A lapszabászati megrendelések átvételére a vállalási határidő napján (valamint ezt követő napokon) 14.00-16.15 között van lehetőség. Köszönjük megértésüket!
TOVÁBB
img

Új Hranipex Kontaktragasztó

Ajánljuk figyelmébe a Hranipex új Hranifix kontaktragasztó Smart aerosolt, mely nem igényel préselést, azonnal ragad. Magas, 30%-os szilárdanyag-tartalom jellemzi, könnyen kezelhető, vízálló. Most bevezető áron érhető el.
TOVÁBB
img

VÁLTOZÁS a lapszabászati szolgáltatásunkban.

2020 január 1-től vátozás lép életbe lapszabászati szolgáltatásunkban. Kérjük a Tovább gombra kattintva tájékozódjon, köszönjük.
TOVÁBB
img

Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció

A Kronospan ma mutatja be Poszonyban a Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció legújabb dekorjait, melyet mi is izgatottan várunk :) Mi sem hagyjuk ki az eseményt, személyesen ismerkedünk meg az új színekkel és felületekkel, és igyekszünk minél hamarabb elérhetővé tenni számotokra is!
TOVÁBB
img

ASZTALOS SZAKMAI NAP ÉS HÁZI VÁSÁR

A kifogástalan őszi napon szép számban érkeztek a látogatók a Somy Kft. valamint a Bors és Horváth Kft. által szeptember 20-án, péntekre megszervezett harmadik házi vásárra és szakmai napra.
TOVÁBB
img

Asztalos Szakmai Nap - 2019. 09. 20.

2019. 09. 20-án ismét házi vásárt, Asztalos Szakmai Napot tartunk. A szervezőkön kívül 14 kiállító cég várja az érdeklődőket, akik legújabb termékeiket mutatják be, valamint technikai információval, szakmai válaszokkal segítik látogatóinkat. Az italokról a Dobos Pub gondoskodik és szarvasmarha pörkölttel várjuk vendégeinket. A részvételhez REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. Kérünk minden érdeklődőt, hogy a tovább gombra kattintva, követve az útmutatást, regisztráljon. Köszönjük. Szeretettel várunk minden szakmai érdeklődőt!
TOVÁBB
img

Kronodesign Szakmai Nap beszámoló

Nagy öröm számunkra, hogy egy kellemes délelőttöt tölthettünk együtt - a Kronodesign Szakmai Napunk remekül sikerült! Köszönjük előadóink szakmai prezentációját és vendégeink részvételét. Bízunk benne, hogy mindenki hasznos információval tért haza!
TOVÁBB
img

Kronodesign Szakmai Nap

Bemutatjuk a következő évek trendjeit előremutató Kronodesign bútorlap és munkapult kollekció felépítését (Global Collection 2018-2022), valamint a Leitz és Lignomat újdonságait. Egy szakmai délelőtt bútorstúdió vezetők, asztalosok, belsőépítészek és lakberendezők számára.
TOVÁBB
img

KIFUTÓ TERMÉKEK KEDVEZMÉNYES ÁRON

Készletkisöprés, illetve dekorváltás miatti leárazások. A kedvezményes árak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Kérjük mindig érdeklődjön az aktuális raktári készletmennyiségről.
TOVÁBB