Please enable JS

Aktualitások

Kronodesign ® Trends 20/21 kollekció

A legújabb Trends 20/21 kollekció sorozat izgalmas új mintákat kínál, mely a 2018 Global Collection kiegészítése.Több új karakter fedezhető fel a dekorokban, mely négy európai nagyváros pezsgő hangulatát próbálja megidézni. Mindezt egyre realisztikusabb textúrákkal és felületekkel. A kollekció darabjait hamarosan személyesen is megismerheti szakmai napunk keretében.

Ismerkedjenek meg az
  • INSPIRÁLÓ BARCELONA
  • KIFINOMULT MILANO
  • MODERN MOSZKVA 
  • DINAMIKUS VARSÓ kollekciójával.
homoki-zár     homoki-zár
     

LAMINÁLT LAPOK

 

A dekorfejlesztő csapat odaadó munkájának köszönhetően az eddigi 135 dekorból álló laminált lap kollekciónk mellé 18 új laminált lap dizájnt fejlesztettek. A kínálatba bekerült 13 új fadekor (11 tölgy és 2 szil) közül külön is kiemelendő a faanyagok újrafelhasználását szimbolizáló ‘Öreg tölgy’ dekorcsalád, mely a különböző szélességű, hosszú deszkák által alkotott felületet kombinálja a hasadt, gatter-vágott öreg fa jellegzetes jegyeivel. A fadekorok mellett az új kollekció része az ipari ihletettségű, a cement és fém ötvözetét tükröző ‘Flow’ dekorsorozat (5-féle anyagreprodukció), mely az új, sokarcú ‘Rust’ felülettel párosítva szárnyakat adhat a kreatív tervezésnek.

 

MUNKALAPOK

 

A Trends 20/21 kollekció munkalap dekorjai a mindennapi élet színes és sokoldalú karakterét tükrözve új megvilágításba helyezik a klasszikus kő, márvány és faanyagok megjelenését. A Globális kollekció részét képező 50 munkalap dekorhoz 12 új munkalap dizájnt fejlesztettünk, melyből 5 dekor klasszikusan posztformingolt kialakítású, míg 7 dekor ABS élzárású szögletes megjelenést kapott. Az új munkalapokkal párhuzamos két új munkalap felületi struktúrát is fejlesztettek: a Palazzo Touch (PH) a vintage márvány és zsírkő természetes textúráit hivatott megeleveníteni, míg a Glitter Matt (GM) felület egy elegáns, finom és selymes tapintású matt textúra, melynek felületén megcsillan az alumíniumpor szembeszökő ragyogása.

 

SLIM LINE MUNKALAPOK

A fehér, szürke és fekete színű maganyaggal készülő ultravékony Slim Line kompaktlemez pultok a legújabb, kortárs dizájn trendeket tükrözik. A dekoratív, ugyanakkor rendkívül ellenálló és tartós felületek az új fejlesztéseknek köszönhetően immár 8 dizájn változatban lesznek elérhetőek kínálatunkban. Az újonnan bevezetésre kerülő termékek két vadonatúj felülettel lettek párosítva. A Palazzo Touch (PH) felület a palalemezek struktúráját eleventíti meg, míg az Authentic Fine (AF) struktúra kompromisszumok nélküli, ujjlenyomatmentes matt felületet biztosítja.

 

ÚJ FELÜLETI STRUKTÚRÁK
 
RT Rust NEW
A 'stucco' textúra hűen tükrözi a beton és a fém felületek eredeti megjelenését. Ideális választás a népszerű városi stílus kedvelőinek.
PH Palazzo Touch NEW
A vintage stílusú márvány és zsírkő felületi struktúrája ihlette a kettős fényes felületet, mely csiszolt, viaszos érzetű tapintásával tökéletesen megjeleníti a természetes repedéseket és mélyedéseket.
GM Glitter Matt NEW
Elegáns matt textúra, amely tökéletesen ötvözi a selyem puha tapintását az alumínium szemcsék kifinomult csillogásával.
AF Authentic Fine NEW
Bársonyosan lágy tapintású felületi struktúra, ujjlenyomat mentes felülettel.
homoki-zár
Letölthető további katalógusok >>>
somy győr     somy győr