Please enable JS

Aktualitások

Otthonfelújítási támogatás, amihez nálunk megtalálja az alapanyagokat!

2021 január 1-től már igényelhető az otthonfelújítási támogatás, amely rendkívül jó lehetőség arra, hogy felújítsa, modernizálja, automatizálja otthonát. Összegyűjtöttünk minden hasznos információt a támogatásról, hogy tájékozott legyen a témába és segítsük a döntésben. Mutatjuk a 2022. december 31-ig igényelhető támogatás részleteit!

Hogyan igényelhető az Otthonfelújítási Támogatás?

2021. január 1-től 2022. december 31-ig igényelhető, a felújítás befejezését és a számlák kifizetését követő 60 napon belül.

A támogatás iránti kérelmet a Kincstárhoz kell benyújtani, formanyomtatványon.

  • A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, legfeljebb 3 millió forint.
  • A legfeljebb 3 milliós visszatérítést az anyagköltségekre és a munkadíjakra is igénybe vehetik majd az arra jogosultak.
  • Anyagköltség és munkadíj fele-fele arányban igényelhető, vagyis legfeljebb 1,5-1,5 millió forint támogatás igényelhető ezekre egyenként.
  • Minden család egyszer veheti igénybe az Otthonfelújítási Támogatást. 

somy győr padló

Milyen munkálatokra lehet fordítani az Otthonfelújítási Támogatást?

A támogatható felújítási tevékenységek körét a jogszabály pontosan meghatározza, ezek közül kiemelnénk az alábbiakat:

  • belső tér felújítása, ideértve a lakás helyiségeinek belső fali, padló-, födém- vagy álmennyezeti burkolat cseréjét, felújítását, festését, tapétázását, a galériaépítést, a belső lépcső kialakítását és cseréjét, ... a belső nyílászárók, belső párkányok, küszöbök beépítését, cseréjét vagy felújítását,
  • beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje.

2021-2022-ben ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy felújítsa ingatlanát. Alapanyag, ötlet, enteriőr kialakítás témában szívesen állunk rendelkezésére, hogy otthona minél komfortosabbá váljon.

somy győr padló