Falco 2024 – Dizájnutazás az új kollekcióba

2024 március 10.

Színvilág a várostól a tópartig

Magyarországhoz mélyen kötődő tervezők keze munkája rejlik a legújabb Falco kollekcióban, ami nem csak a nyüzsgő budapestet, de a harmonikus balatoni partokat is megjeleníti színeiben.

Rugalmas modernizmus

A városi élet ritmusa által megragadott Cityscapes kollekció a nagyvárosok dinamikus világát idézi és annak komplexitásba merült életmódjáról mesélnek.

Felhasznált dekorok:
Y669 Beneventa
Y676 Világos Piemona Tölgy
Y685 Világos Dylan Tölgy
Y318 Palaszürke

Időtlen elegancia

Az elegáns tóparti villa nyugodt légköre a század közepi birtokokra emlékeztető időtlen és nemes esztétikát idézi. A lágy színek, a világos árnyalatú fák és a márványba ágyazott kövek arisztokratikus hangulatot ápolnak.

Felhasznált dekorok:
Y673 Világos Kent Tölgy
Y674 Natúr Kent Tölgy
Y381 Szürke Element
Y278 Egérszürke

Organikus idill

A vidéki egyszerűségben nyugalmat keresők számára. A barna és szőke árnyalatú, gazdag színű fák, rozsdás vassal és bazalttal kiegészítve az elegancia távoli formájára invitálnak.

Felhasznált dekorok:
Y676 Világos Piemona Tölgy
Y677 Natúr Piemona Tölgy
Y678 Sötét Piemona Tölgy

Eleven játékosság

Energikusak, élénkek és bátran vállalják az élet élénk színeit, akiket a Beach Vibes kollekció vonz. A frissítő zefírek és hipnotikus hullámok által vezérelve a dizájnjaik a merészen vibrálótól a nyugodtan finomig terjednek.

Felhasznált dekorok:
Y672 Sötét Partosa Tölgy
Y387 Pixel
Y220 Azúrkék

Zamatos hagyomány

A nyüzsgő városokból a nyugodt tópartok és a vibráló strandok között tett hosszú utazás után a nap egy nyugodt alkonyatban ér véget. Egy olyan világban, ahol állandóan az „újat” hajszoljuk, ez a kollekció egy olyan, a múltat és a jövőt tiszteletben tartó visszavonulást kínál, ahol a múlt és a jövő úgy keveredik, mint egy finom bor.

Felhasznált dekorok:
Y671 Világos Partosa Tölgy
Y200 Fekete

TELJES KATALÓGUS

Inspiráltunk?

Nézd meg testközelből a Falco legújabb kollekcióját bemutatótermünkben  a Győr, Fehérvári út 75. cím alatt!

Scroll to Top