Modern indusztriál stílus – Metal kollekció

2024 április 30.

Metal kollekció

A Kronospan Metal kollekció egy olyan termékcsalád, amely különféle fémes hatású felületeket kínál, melyeket általában beltéri és néha kültéri felhasználásra terveztek. Ezek a felületek általában laminált panelek formájában érhetők el.

A Metal kollekció széles választékot kínál azoknak, akik olyan modern, ipari megjelenést keresnek otthonukban vagy kereskedelmi terekben, de szeretnék a könnyebb és olcsóbb alternatívát a valódi fémfelületek helyett. A termékpaletta általában tartalmazhat fémes hatású felületeket, például rozsdamentes acél, alumínium, réz vagy bronz imitációkat, valamint egyéb textúrákat és mintákat, amelyeket a fémek inspiráltak.

Fémborítású lapok felépítése

Csiszolt alumínium

Jellegzetes megjelenést ad a finom csillogó felületű opálos fehér és ezüst összjátékának, a megcsiszolt textúra pedig élethűen idézi meg a valódi fém hatását.

A Brushed Aluminium stílusát könnyen kombinálhatod más modern és urbanizált elemekkel az otthonodban vagy az üzleti tereidben. Jól mutatna fekete vagy sötétszürke bútorzattal és kiegészítőkkel, amelyek hangsúlyozzák a kontrasztot és a letisztult megjelenést.

Emellett a sötét fa vagy beton felületek is szépen illeszkednek hozzá, hogy tovább növeljék a Brushed Aluminium fényes és modern megjelenését. Bár, ha színpompára vágysz, választhatsz élénkebb, akár neon árnyalatokat is tartalmazó dekorációkat, hogy lendületet adj a térnek és kiemeld az industriális stílust.

Csiszolt inox

Egy kifinomult és elegáns fémdekor, mely hűvös és modern városi hangulatot áraszt.

Az anyaga tökéletesen passzol más természetes anyagokhoz, mint például a fa, kő, üveg és kerámia. Az ecsetelt textúra különleges optikai hatást nyújt, és életre kelti a finoman csiszolt fém érzetét.

A Brushed Inox stílusa remekül integrálható más elegáns és modern elemekkel otthoni vagy üzleti környezetben. Például stílusosan mutat fekete vagy fehér bútorokkal, melyek kiemelik az eleganciát és a letisztult megjelenést. Ezenkívül, a természetes fa vagy márvány felületek harmonikusan illeszkedhetnek hozzá, hogy még inkább fokozzák a Brushed Inox fényes és kifinomult megjelenését.

Azonban, ha színes elemeket is be szeretnél vonni, válassz neutrális vagy pasztell árnyalatokat, hogy megtörjék a fém és más anyagok közötti kontrasztot, és egyensúlyt teremtsenek a térben.

Csiszolt arany

Rendkívül fényes felülettel rendelkező dekoráció, mely visszatükrözi a fényt, és ezzel csillogást és fényűzést varázsol a térbe.

Az ecsetelt textúra és a fémes ragyogás egyedi jellemzőket kölcsönöz a belső tereknek. A Brushed Gold stílus könnyedén párosítható más luxus és elegáns elemekkel otthonában vagy munkahelyén. Jól passzol fehér vagy krémszínű bútorokhoz és kiegészítőkhöz, melyek még inkább kiemelik az arany fényességét és ragyogását.

Emellett, a sötét fa vagy márvány felületek szépen harmonizálhatnak vele, hogy tovább fokozzák a luxus hangulatot. Viszont, ha kontrasztot keresel, választhatsz sötétebb színeket tartalmazó dekorációkat, hogy érdekes vizuális dinamikát hozz létre a térben.

Csiszolt réz

Kromatikus vonzerővel bír, melyet vöröses és barnás árnyalatai kölcsönöznek. Ez az exkluzivitás új dimenzióját nyújthatja bármely belső térnek.

A Brushed Copper stílus remekül kombinálható más meleg árnyalatokkal és természetes anyagokkal, hogy még inkább kiemelje exkluzivitását. Remek választás lenne hozzá a mélybarna, mahagóni vagy borostyán színű bútorok és kiegészítők, melyek hangsúlyozzák a réz meleg tónusait.

Emellett, a természetes fa és kő felületek, valamint a bársony vagy textilanyagok szépen kiegészíthetik a Brushed Copper fényes és meleg megjelenését. Ha pedig növelni szeretnéd az eleganciát, választhatsz mellé krémszínű vagy sötétebb árnyalatokat tartalmazó dekorációkat, hogy kiegyensúlyozott és stílusos légkört teremts a térben.

Csiszolt bronz

Egy bronz hatású, fém megjelenésű barna dekor, ami valódi fémszín hatást kelt. Bár igényes jellegű, mégis jól párosítható fehér, szürke vagy tengerészkék színekkel, valamint kő vagy fa felületekkel.

A Brushed Bronze stílusát könnyedén kombinálhatod más meleg színekkel és természetes anyagokkal, hogy még inkább hangsúlyozd az eleganciáját és melegségét. Például passzolna mellé a mélybarna, arany vagy borostyán színű bútorok és kiegészítők, amelyek még inkább kiemelik a bronzos árnyalatokat.

Emellett, a természetes fa vagy márvány felületek szépen illenek hozzá, hogy tovább fokozzák a luxus és az exkluzivitás érzetét. Ha viszont harmonikus légkört szeretnél teremteni a térben, választhatsz mellé semlegesebb színeket tartalmazó kiegészítőket.

Csiszolt titán

A fényes fémlemezek legújabb darabja, a Brushed Titan barna alaptónusokkal rendelkezik, és matt textúrájával kiemelkedik. Bármely belső projektet egy új szintre emelhet az exkluzivitás terén.

A Brushed Titan stílusa remekül kombinálható más meleg árnyalatokkal és természetes anyagokkal, hogy még jobban kiemelje az egyediségét. Remekül passzolna hozzá például sötétebb barna vagy mahagóni bútorokkal és kiegészítőkkel, melyek hangsúlyozzák a barna alaptónusokat.

Emellett, a természetes fa és kő felületek szépen harmonizálhatnak vele, hogy még jobban kiemeljék a Brushed Titan megjelenését. Ugyanakkor, ha változatosságra vágysz, választhatsz mellé világosabb színeket tartalmazó dekorációkat, hogy érdekes vizuális dinamikát hozz létre a térben.

Nézd meg testközelből!

Keresd győri bemutatótermünkben, ahol további 350+ dekorminta közül választhatsz elképzeléseid mellé színeket!

Scroll to Top