Blum a konyhában

2024 május 10.

Milyen a funkcionális konyha?

A Blum egy kiváló forrás, ha konyhai inspirációkra van szükséged! Az innovatív és stílusos konyhai megoldásaik segítségével könnyedén átalakíthatod konyhádat modern és funkcionális helyiséggé.

Az alábbiakban néhány ötletet találsz a Blumtól:

Térkihasználás optimalizálása: A Blum rendszerek, mint például a SPACE TOWER, lehetővé teszik a konyhai tárolóterek teljes kihasználását, így minden edény és eszköz könnyen elérhetővé válik.

Csendes záródású fiókok és ajtók: Az INNOVATIVE érintés nélküli megoldásokkal ellátott fiókok és ajtók csendesen és simán záródnak, ami növeli a kényelmet és a funkcionalitást a konyhádban.

Modern dizájn: A Blum kínálata számos stílusban elérhető, így könnyen megtalálhatod az igényeidnek és ízlésednek legmegfelelőbb megjelenést a konyhádban.

Intelligens kiegészítők: A Blum termékek között találhatsz olyan intelligens kiegészítőket is, mint például a lépcsős fiókrendszer, ahol könnyen elrendezheted a kisebb konyhai eszközöket és cikkeket.

Ergonómia: A Blum kiemelkedő figyelmet fordít az ergonómiára, így a konyhai munkafolyamatok könnyedén és kényelmesen végezhetők el.

Blum space tower tárolórendszer

A Blum SPACE TOWER egy innovatív konyhai tárolórendszer, amely kiválóan kihasználja a rendelkezésre álló helyet és lehetővé teszi a konyhai eszközök és élelmiszerek hatékony elrendezését. Ez a rendszer fiókokból áll, amelyek teljesen kihúzhatóak és könnyen hozzáférhetőek, így minden tárgy könnyen megtalálható és kényelmesen elérhető.

Teljes kihúzás: A fiókok teljesen kihúzhatóak, ami maximális áttekinthetőséget és hozzáférhetőséget biztosít a tárolt tárgyakhoz. Így könnyedén megtalálhatod és kiválaszthatod a szükséges eszközöket vagy élelmiszereket.

Modularitás: A SPACE TOWER moduláris rendszer, ami azt jelenti, hogy rugalmasan alkalmazkodik a konyha méretéhez és az egyedi igényekhez. A modulok különböző magasságokban és szélességekben elérhetőek, így könnyen testre szabhatók a rendelkezésre álló helynek megfelelően.

Optimális tárolókapacitás: A SPACE TOWER kihasználja a konyhai tér teljes magasságát és mélységét, így optimális tárolókapacitást biztosít. A magas fiókok lehetővé teszik a nagyobb edények, tálak és élelmiszerek tárolását, míg a kisebb fiókok ideálisak lehetnek kisebb eszközök és cikkek számára.

Könnyű kezelhetőség: A Blum SPACE TOWER fiókok könnyen kezelhetők és csendesen záródnak. A BLUMOTION technológia biztosítja, hogy a fiókok könnyedén és csendesen záródjanak, így nincs zaj és rázkódás a konyhában.

Stílusos design: A SPACE TOWER nemcsak funkcionális, hanem stílusos megjelenésű is. A modern és letisztult designnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai térbe, és stílust visz a konyhai berendezésbe.

Összességében a Blum SPACE TOWER egy kiváló megoldás a konyhai tárolás optimalizálására, ami maximalizálja a rendelkezésre álló helyet és könnyedén kezelhetővé teszi a konyhai eszközöket és élelmiszereket.

Blum Space Tower

összes elérhető blum kiegészítő

Belső osztórendszerek

ORGA-LINE-tálcák, kereszt és hosszanti osztók
Rendelésre

Régiből újat

A Blum egy kiváló választás, ha konyhai felújítást tervezel, mivel innovatív és modern megoldásaikkal könnyen frissítheted a konyhádat. Íme néhány mód, ahogyan áttérhetsz a Blum régi termékeiről az újakra:

Fiókrendszerek frissítése

Ha régi fiókrendszereid vannak, fontolóra veheted az újabb Blum fiókrendszerek beszerelését. Az újabb modellek általában továbbfejlesztett funkciókkal rendelkeznek, például könnyebb nyitással, csendesebb záródással és jobb teherbírással.

Ajtózárrészek cseréje

Az ajtók záró-, és nyitórendszerei idővel elkopnak vagy meghibásodnak. Az új Blum záró-, és nyitórendszerek nagyobb stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak, miközben könnyen beépíthetők és kezelhetők.

Tárolórendszerek optimalizálása

A régi tárolórendszerek cseréje az új Blum tárolórendszerekre lehetővé teszi a konyhai tárolás hatékonyabbá és funkcionálisabbá tételét. Az újabb Blum rendszerek gyakran többféle konfigurációt és testreszabható opciót kínálnak, hogy még jobban illeszkedjenek az igényeidhez.

Az intelligens technológiák bevezetése

A Blum által kínált intelligens technológiák, mint például a SERVO-DRIVE vagy a TIP-ON, új szintre emelhetik konyhád funkcionalitását. Ezek az érintés nélküli vagy nyomógombos megoldások megkönnyítik a konyhai munkát és növelik a kényelmet.

Teljes kínálat

Nézd meg összes konyhai kiegészítőnket bemutatótermünkben!

KATALÓGUS

Lapozz bele a teljes Blum katalógusba online!

Scroll to Top